tag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post497660128705204943..comments2024-03-28T06:40:33.325+01:00Comments on Baker's corner...somewhere in my kitchen: Ricotta and Fruit CakeDajanahttp://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-2567748405643957512015-06-24T11:34:08.284+02:002015-06-24T11:34:08.284+02:00Istina, bude ti žao i truda i svega što upotrijebi...Istina, bude ti žao i truda i svega što upotrijebiš da ga napraviš, ako na kraju moraš baciti.<br />Ovaj je kolač jedan od onih za koje ne treba puno truda, nije klasični suhi biskvit, i uvijek je malo drugačiji ovisno o voću koje staviš.Dajanahttps://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-77220370671346682872015-06-24T10:56:17.709+02:002015-06-24T10:56:17.709+02:00Mrzim te situacije kad desert fantastično izgleda,...Mrzim te situacije kad desert fantastično izgleda, a fantastičan (ili barem dobar) okus izostane. A stvarno je muka kad se par takvih recepata zareda. <br />Kolač od ricotte izgleda fantastično, a super je što se okus može mijenjati korištenjem različitog voća pa nikad ne bude isti kolačWhat's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-38209610587261274472015-06-22T20:48:49.657+02:002015-06-22T20:48:49.657+02:00Puno hvala!Puno hvala!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-73454995379026987842015-06-22T17:39:53.588+02:002015-06-22T17:39:53.588+02:00ako se ne varam u kalupu za srneći hrbat sam radil...ako se ne varam u kalupu za srneći hrbat sam radila od 2/3 sastojaka, isto tako kad sam ga pekla u manjem okruglom kalupu (20 cm)Dajanahttps://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-14199601918447584432015-06-22T17:33:58.791+02:002015-06-22T17:33:58.791+02:00Draga Dajana, ako se torta peče u kalupu za srneci...Draga Dajana, ako se torta peče u kalupu za srneci hrbat (kao na slici), da li je potrebno prilagoditi mjere? Lp, Ivana.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-29720307989153028692015-06-22T16:31:03.354+02:002015-06-22T16:31:03.354+02:00Mmmmm che meraviglia, entrambe. Non ho mai fatto u...Mmmmm che meraviglia, entrambe. Non ho mai fatto una torta con il semolino ma è una di quelle cose che tengo nella todo list da un bel po. Bisogna che la provielenucciahttps://www.blogger.com/profile/12315403150558697635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-57177837952408509332015-06-22T15:11:48.245+02:002015-06-22T15:11:48.245+02:00Complimenti! Lo farò appena possibile. da provare ...Complimenti! Lo farò appena possibile. da provare assolutamente. AnnaAnonymousnoreply@blogger.com