tag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post324369145570814919..comments2024-03-28T06:40:33.325+01:00Comments on Baker's corner...somewhere in my kitchen: 80% hydration sourdough breadDajanahttp://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-50189635180228933532015-03-18T14:08:52.373+01:002015-03-18T14:08:52.373+01:00Šteta... Daj, napravi ga ponovno. Ja sam dio svoje...Šteta... Daj, napravi ga ponovno. Ja sam dio svojeg pretvorila u tekući (sa 100%-tnom hidratacijom). On je puno jednostavniji za održavanje. Možeš čuvati čak samo malo (30-50 g) i nahraniti ga na brzinu pa čak i kad ti se ne da mijesiti. <br />Drugo... Za ovaj kruh, ako želiš probati sa svježim kvascem, pokušaj s 5 g. Zamijesi odmah sve, premijesi u zdjeli kako je opisano u postupku i ostavi da se diže.Dajanahttps://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-68493812752592022152015-03-18T14:00:02.517+01:002015-03-18T14:00:02.517+01:00Ječmeni slad u Srbiji se prodaje kao Malteks, vjer...Ječmeni slad u Srbiji se prodaje kao Malteks, vjerujem da ga ima u trgovinama zdrave hrane ili eventualno u ljekarnama/apotekama možeš pitati. Ako ga ne nađeš onda stavi med (u krajnjem slučaju i malčice šećera), iako ni jedna zamjena nema istu funkciju. Ječmeni slad osim što hrani kvasac šećerom pa se tijesto bolje diže, sadrži i enzime koji poboljšavaju dizanje, strukturu kruha, i daju prekrasnu boju korici kruha.Dajanahttps://www.blogger.com/profile/03185844197103300567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-84569344455919993662015-03-18T13:36:25.281+01:002015-03-18T13:36:25.281+01:00sta moze biti zamjena za jecmeni slad? nesto ga n...sta moze biti zamjena za jecmeni slad? nesto ga nijesma primijetila u prodavnicama Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-53004784033207059682015-03-18T13:35:04.861+01:002015-03-18T13:35:04.861+01:00dakle, ne mogu se nagledati.mogu misliti kako je u...dakle, ne mogu se nagledati.mogu misliti kako je ukusan. koju kolicinu obicnog svjezeg kvasca da stavim, jer ne pravim vise ovaj tvoj starter ( zaboravljala sam da ga osvjezim, mada je ukus hljeba od njega predivan )Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1750269168157434208.post-36127395916517888542015-03-17T22:24:28.301+01:002015-03-17T22:24:28.301+01:00Che meraviglia Dajana, l'interno è uno spettac...Che meraviglia Dajana, l'interno è uno spettacolo. Adoro il pane così alveolato, mi fa venire di dargli una bella spalmata di nutellaelenucciahttps://www.blogger.com/profile/12315403150558697635noreply@blogger.com